دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹  |   6  سپتامبر  2010   |         

  صفحه اصلی   |  خبرها  |  يادداشت  |  مقاله  |  گفتگو  |  گزارش  |  تصاوير  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  خروجي RSS

يادداشت

خیلی از آقایان که نمی‌رسند به دلیل عجب است

فرض کنید که نشستید علم اصولی خواندید و رسیدید. وقتی صفای قلب نباشد، در خدمت شیطان قرار ..............
 

صله رحم دراسلام/مرحوم احمدی میانجی

حتی شنیدم امام راحل فرموده در مباحث مربوط به انقلاب هم قطع رحم نکنید
 

بازنگری سیاست های مدیریتی درایلام ضرورتی برای امنیت ملی/ استاندار بومی آری یا نه؟

ایلام استانی مهم واستراتژیک است دلائلی مانند مرزمشترک با عراق شیعی ، ترکیب جمعیتی دارای مذهب صددردصد مشترک . . .
 

مقاله

بحران مالي جهان پايان گفتمان جهاني‌شدن

گفتمان جهاني‌شدن» از اواسط دهة نود ميلادي قرن گذشته بر ادبيات نظام بين‌المللي حاكم شده است. از آن زمان.....
 

قومیت گرایی و ناسیونالیسم منفی

یکی از برکات و ثمره های ظهور اسلام خط بطلان کشیدن به اصالت دادن به قوم و قبیله می باشد. در اسلام آنچه ملاک و معیار محسوب می شود « امت واحد» است و مسلمانان حول یک محور به نام اسلام مجتمع می شوند
 

مبانی معرفتی تحزب اسلامی ازدیدگاه آیه الله شاه آبادی(قدس سره) استاد عرفان امام راحل (ره)

عارف حکيم، آيت‌الله محمد علي شاه‌آبادي (قدس سره) به اذعان ديگر علما و عرفاي معاصر از عرفاي قرن حاضر است و تا جايي که مي‌دانيم، ايشان را مؤثرترين فرد در شکل‌دهي عرفان حضرت امام خميني(ره) دانسته‌اند . . .
 

گفتگو

گفتگوبادبیرکل حزب الله لبنان

سییدحسن نصرالله : کسی که آقارا بشناسد نگران نمی شود
 

گفتگوئی دراسلام سیاسی

به نظر شما در ميان نظام‏هاى سياسى موجود در دنيا چه نظام سياسى با اسلام بيشتر همخوانى دارد؟. . . .
 

گزارش

شب آفتابی نمایشی با حاشیه هائی پررنگ تر ازمتن

هزينه اجراي اين نمايش که بر اساس شايعات منتشر شده در بين مردم از 900 ميليون تومان تا شش ميليارد تومان عنوان شده است............
 

آمار

تعداد مطالب سايت: ۲۸۸

كاربر حاضر در سايت: ۷ نفر

مشاهدات:
امروز: ۴۵۱ مرتبه
شهريور ماه: ۴۰۷۳۹ مرتبه
كل مشاهده: ۳۳۸۷۱۷ مرتبه
بیشترین: ۴۷۷۲ - ۱۴/۶/۱۳۸۹

 خروجي RSS

RSS 2.0

 

فيدل كاسترو " در هشتمين مقاله متوالي درباره تهديدات عليه ايران:ملت ايران با الهام از آيت‌الله خميني در برابر هر تجاوزي خواهد ايستاد

لينك ثابت (كد مطلب= 2406 )                            تاريخ انتشار:  ۱۷ تير ۱۳۸۹                      دفعات مشاهده: 474   
 نويسنده: خبرگزاري فارس            

فيدل كاسترو " در هشتمين مقاله متوالي درباره تهديدات عليه ايران:

ملت ايران با الهام از آيت‌الله خميني در برابر هر تجاوزي خواهد ايستاد

خبرگزاري فارس: به اعتقاد رهبر انقلاب كوبا، رئيس‌جمهور ايران و رهبران مذهبي اين كشور كه از انقلاب اسلامي آيت‌الله روح‌الله خميني الهام گرفته‌اند در مقابل تهاجم آمريكا خواهند ايستاد.

به گزارش فارس، "فيدل كاسترو "، رهبر انقلاب كوبا، با انتشار هشتمين مقاله متوالي خود در خصوص تهديدات عليه ايران كه با عنوان «شادي غير ممكن» در مطبوعات اين كشور منتشر شد، با طرح اين سوال كه "علت حضور رزم‌ناوهاي اسرائيلي براي نخستين‌بار در ‌آب‌هاي خليج فارس، تنگه هرمز و مناطق دريايي ايران چيست؟ " اظهار داشت: امپراطوري آمريكا ‌مي‌رود دست به اشتباهي جبران‌ناپذير بزند و كسي هم قادر به متوقف كردن آن نيست.
كاسترو مي‌افزايد: اين امپراطوري، به نحوي رام‌نشدني، در حال پيش‌روي به سوي سرنوشتي فاجعه‌بار است.
وي اضافه مي‌كند: بدون هيچ گونه شكي، مردم ايران، ملتي داراي سنت‌هاي مبارزاتي، از خود در مقابل متجاوزين دفاع خواهند كرد. به عقيده رهبر انقلاب كوبا، رئيس‌جمهور ايران و رهبران مذهبي اين كشور كه از انقلاب اسلامي آيت‌الله روح‌الله خميني الهام گرفته‌اند در مقابل تهاجم آمريكا خواهند ايستاد.
متن كامل مقاله مورد اشاره در ادامه مي‌آيد./
* * * * *
من قول داده بودم كه "اگر اشتباه كرده باشم خوشحال‌ترين انسان باشم. " ولي، متاسفانه، خوشحالي من چندان دوام نداشت. جام جهاني هنوز پايان نيافته است. هنوز 6 روز ديگر تا مسابقه نهائي باقي مانده است.
اين فرصتي استثنائي در اختيار امپراطوري يانكي و رژيم فاشيستي اسرائيل است تا اذهان اكثريت عظيم ساكنان كره زمين را از مساله‌ اساسي كه با آن روبرو هستند پوشيده بدارد!

چه كسي متوجه برنامه‌هاي اهريمني اين امپراطوري در رابطه با ايران و بهانه‌هاي بي‌پايه آن براي حمله به اين كشور شده است؟

در عين حال، من از خودم سؤال مي‌كنم: علت حضور رزم‌ناوهاي اسرائيلي براي نخستين‌بار در ‌آب‌هاي خليج فارس، تنگه هرمز و مناطق دريايي ايران چيست؟

آيا مي‌توان تصور كرد كه ناوهاي هواپيمابر اتمي يانكي و كشتي‌هاي جنگي اسرائيل، اگر شرايط مندرج در قطعنامه 1929 تامين شود، دم خود را بين دو پايشان گذارده و منطقه را ترك خواهند كرد؟ قطعنامه 1929 كه در تاريخ 9 ژوئن 2010 در شوراي امنيت سازمان ملل تصويب شد، بازرسي از كشتي‌ها و هواپيماهاي ايراني در خاك هر كشوري را مجاز مي‌دارد، و اكنون اين بازرسي در آب‌هاي آزاد نيز مجاز شمرده شده است.

اين قطعنامه همچنين مقرر مي‌دارد كه بازرسي كشتي‌هاي ايراني نبايد بدون رضايت ايران بازرسي شوند. در صورت عدم رضايت ايران و تن ندادن به آن، علت آن بايد مورد بررسي قرار گيرد.
ماده ديگري كه به اين قطعنامه اضافه شده، امكان توقيف محموله كشتي بازرسي شده را هم مجاز كرده است. اگر اين عمل انجام شود، في‌النفسه نقض شرايط قطعنامه شوراي امنيت است.

خلع سلاح ايران، هدف آن جنگ بي‌رحمانه با عراق بود كه دسته‌هاي بزرگي از سپاه پاسداران با حركت بر روي ميدان‌هاي مين، مسير خود را از وجود آنها پاك كردند.

امروز وضع فرق كرده است. من در مقالات گذشته ستون تأملات خود توضيح دادم كه "محمود احمدي‌نژاد " فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در غرب ايران بود، كه صدمات و بار عمده آن جنگ را تحمل كرد. (ايشان در واقع يكي از فرماندهان رسته مهندسي سپاه بوده است -م)

سال‌ها بعد، دولت عراق، به تشويق آمريكا، لشگر بزرگي از گارد رياست جمهوري خود را به امارت عربي كويت - كه غني از نفت است - فرستاد و اين شكار آسان را گرفت.

دولت عراق رابطه نزديكي با كوبا داشت. پيش از اينكه جنگي آغاز شود، كشور ما خدمات پزشكي بسيار ارزنده‌اي در اختيار اين كشور قرار داده بود. كشور ما سعي كرد عراق را متقاعد سازد كويت را ترك كند و به جنگي كه به بهانه‌اي بي‌پايه آغاز كرده بود پايان دهد.
اكنون معلوم شده است كه سفير بي‌مقدار آمريكا، كه رابطه بسيار خوبي با دولت عراق برقرار كرده بود، اين دولت را ترغيب به ارتكاب به اين حركت اشتباه كرد.

بوشِ پدر به دوست سابق خود (دولت صدام - م) حمله كرد. او، در اين حمله، در راس ائتلافي بزرگ قرار گرفت كه مركب بود از كشورهاي مقتدر سني مذهب عرب كه نفت بخش بزرگي از كشورهاي صنعتي و ثروتمند را تامين مي‌كردند. اين كشورها، نيروهاي خود را به جنوب عراق گسترش دادند و بدين وسيله راه عقب‌نشيني گارد رياست جمهوري را كه داشت به سوي بغداد عقب مي‌نشست قطع كردند. ولي در اثر احتياطي كه تفنگداران دريايي آمريكا و ارتش اين كشور، تحت فرمان ژنرال "كالين پاول " - ژنرالي صاحب‌نام كه بعدها در دولت جورج دبليو بوش (پسر - م) وزير خارجه شد - به خرج دادند، ‌گارد رياست جمهوري توانست به بغداد متواري شود.

نيروهاي آمريكا فقط از سر انتقام، با استفاده از موشك‌ها و مهمات آغشته به اورانيوم ضعيف شده، به گارد رياست جمهوري حمله كردند و بدين ترتيب، براي نخستين‌بار صدمه‌اي كه اين نوع مهمات به سربازان خصم وارد مي‌آورد را آزمايش نمودند.

ايرانِ شيعه كه اكنون توسط نيروهاي زميني، هوائي و دريائي آمريكا مورد تهديد قرار گرفته است، هيچ شباهتي به گارد رياست جمهوري عراق - كه آن را بدون ترس از واكنش آن - مورد حمله قرار دادند، ندارد.

امپراطوري آمريكا ‌مي‌رود دست به اشتباهي جبران‌ناپذير بزند. كسي هم قادر به متوقف كردن آن نيست. اين امپراطوري، به نحوي رام‌نشدني، در حال پيش‌روي به سوي سرنوشتي فاجعه‌بار است.

تنها چيزي كه مي‌توان گفت اينست كه مرحله يك چهارم نهائي مسابقات جام جهاني پايان يافته، و بدين ترتيب، ما فوتبال دوستان توانستيم از بازي‌هاي مهيجي لذت ببريم و شاهد اتفاقات غيرقابل باوري در اين مرحله از بازي‌ها بوديم... اكثريت عظيم دوست‌داران اين ورزش حتي نمي‌دانند اوروگوئه در كدام قاره واقع است. بازي فينال مابين كشورهاي اروپائي بي‌روح‌ترين و ضد تاريخي‌ترين بازي از زمان به دنيا عرضه شدن اين ورزش است.

از سوي ديگر، اتفاقاتي در صحنه بين‌المللي روي داده كه هيچ ربطي به مسابقات و شانس ندارد، بلكه كاملا مربوط به منطق ساده‌اي است كه بر سرنوشت امپراطوري آمريكا حاكم است.

يك سري اتفاقات در روزهاي اول و دوم و سوم ژوئيه روي داد. كليه اين وقايع به دور يك محور مي‌چرخند: قدرت‌هاي بزرگ كه با حق وتو در شوراي امنيت سازمان ملل حضور دارند - به اضافه آلمان - در روز 2 ژوئيه از دولت ايران خواستند به دعوتي كه از آن به عمل آمده "سريعا پاسخ " دهد و به ميز مذاكره در مورد برنامه هسته‌اي خود بپيوندد.

يك روز پيش از آن، رئيس‌جمهور اوباما قانوني را تنفيذ كرد كه تحريم‌هاي موجود عليه ايران را به بخش انرژي و بانكي ايران گسرش مي‌دهد و آمريكا مي‌تواند به موجب آن شركت‌هائي كه با دولت تهران معامله كنند را مجازات كند و به عبارت ديگر، دست به محاصره شديد و خفه كردن ايران بزند.

رئيس‌جمهور "محمود احمدي‌نژاد " تاكيد كرد كه ايران در پايان ماه اوت به ميز مذاكره باز خواهد گشت و بر لزوم شركت كشورهائي مانند برزيل و تركيه در مذاكرات تاكيد نمود. اين دو كشور تنها كشورهائي بودند كه با تحريم‌هاي مورخ 9 ژوئن مخالفت كردند.
يك مقام عاليرتبه اتحاديه اروپا با لحني موهن اظهار داشت كه نه برزيل و نه تركيه، هيچ يك، براي شركت در مذاكرات دعوت نخواهند شد.

هيچ چيز ديگري براي رسيدن به نتيجه لازم نيست.

هيچ يك از دو طرف تسليم نخواهند شد: يك طرف به علت زور و قدرت، ديگري از سر مقاومت در مقابل يوغ (آمريكائي‌ها - م) و بضاعت جنگيدن - همان گونه كه بارها در طول تاريخ بشر اتفاق افتاده است.

بدون هيچ گونه شكي، مردم ايران، ملتي داراي سنت‌هاي مبارزاتي، از خود در مقابل متجاوزين دفاع خواهند كرد. اين ابداً‌ قابل فهم نيست كه اوباما به شدت بر اين باور باشد كه ايرانيان در مقابل خواست‌هاي او سر تسليم فرود خواهند آورد.

رئيس‌جمهور ايران و رهبران مذهبي اين كشور، كه از انقلاب اسلامي (آيت‌الله) "روح‌الله خميني " - خالق سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، نيروهاي مسلح نوين و دولت نوين (modern state) ايران - الهام گرفته‌اند در مقابل تهاجم (آمريكا) خواهند ايستاد.

براي ما، كشورهاي فقير جهان، كه هيچ مسووليتي در مقابل اين افتضاح عظيم امپرياليستي نداريم، و در اين نيم‌كره در جنوب ايالات متحده آمريكا واقع هستيم، و ديگر كشورهائي كه در غرب، مركز و جنوب آفريقا واقع هستند، ‌و ديگر كشورهائي كه مي‌توانند بدون اينكه صدمه‌اي ببينند از جنگ هسته‌اي در بقيه نقاط اين كره در امان بمانند - باري اين كشورها هيچ چاره‌اي ندارند جز آنكه با عواقب فاجعه‌بار اين جنگ اتمي كه در فاصله كوتاهي در خواهد گرفت مقابله كنند.

متاسفانه، من چيزي را نمي‌توانم در نظر خود تغيير دهم و يا اصلاح كنم و مسووليت كامل تمام مفاد آخرين مقالات ستون تأملاتم را به عهده مي‌گيرم.
مترجم: علي مفرح

  ارسال خبر به پست الكترونيك

تصوير روز


 عزم ملی برای همت مضاعف و كار مضاعف

 

محل درج تبليغات  

 نظرات شما:

 

 نام
 پست الكترونيك:

نظر :

 


آخرين به روز رساني:  يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۹ | زمان بارگزاري صفحه:  0.1089 ثانيه

 

© كليه حقوق اين مجموعه طبق قوانين نرم افزاري متعلق به ايلام نيوز - پايگاه خبري و تحليلي مي باشد.