دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹  |   6  سپتامبر  2010   |         

  صفحه اصلی   |  خبرها  |  يادداشت  |  مقاله  |  گفتگو  |  گزارش  |  تصاوير  |  ارتباط با ما  |  درباره ما  |  خروجي RSS

يادداشت

خیلی از آقایان که نمی‌رسند به دلیل عجب است

فرض کنید که نشستید علم اصولی خواندید و رسیدید. وقتی صفای قلب نباشد، در خدمت شیطان قرار ..............
 

صله رحم دراسلام/مرحوم احمدی میانجی

حتی شنیدم امام راحل فرموده در مباحث مربوط به انقلاب هم قطع رحم نکنید
 

بازنگری سیاست های مدیریتی درایلام ضرورتی برای امنیت ملی/ استاندار بومی آری یا نه؟

ایلام استانی مهم واستراتژیک است دلائلی مانند مرزمشترک با عراق شیعی ، ترکیب جمعیتی دارای مذهب صددردصد مشترک . . .
 

مقاله

بحران مالي جهان پايان گفتمان جهاني‌شدن

گفتمان جهاني‌شدن» از اواسط دهة نود ميلادي قرن گذشته بر ادبيات نظام بين‌المللي حاكم شده است. از آن زمان.....
 

قومیت گرایی و ناسیونالیسم منفی

یکی از برکات و ثمره های ظهور اسلام خط بطلان کشیدن به اصالت دادن به قوم و قبیله می باشد. در اسلام آنچه ملاک و معیار محسوب می شود « امت واحد» است و مسلمانان حول یک محور به نام اسلام مجتمع می شوند
 

مبانی معرفتی تحزب اسلامی ازدیدگاه آیه الله شاه آبادی(قدس سره) استاد عرفان امام راحل (ره)

عارف حکيم، آيت‌الله محمد علي شاه‌آبادي (قدس سره) به اذعان ديگر علما و عرفاي معاصر از عرفاي قرن حاضر است و تا جايي که مي‌دانيم، ايشان را مؤثرترين فرد در شکل‌دهي عرفان حضرت امام خميني(ره) دانسته‌اند . . .
 

گفتگو

گفتگوبادبیرکل حزب الله لبنان

سییدحسن نصرالله : کسی که آقارا بشناسد نگران نمی شود
 

گفتگوئی دراسلام سیاسی

به نظر شما در ميان نظام‏هاى سياسى موجود در دنيا چه نظام سياسى با اسلام بيشتر همخوانى دارد؟. . . .
 

گزارش

شب آفتابی نمایشی با حاشیه هائی پررنگ تر ازمتن

هزينه اجراي اين نمايش که بر اساس شايعات منتشر شده در بين مردم از 900 ميليون تومان تا شش ميليارد تومان عنوان شده است............
 

آمار

تعداد مطالب سايت: ۲۹۵

كاربر حاضر در سايت: ۱۰۲ نفر

مشاهدات:
امروز: ۴۵۰۹ مرتبه
شهريور ماه: ۴۴۷۹۷ مرتبه
كل مشاهده: ۳۴۲۷۷۵ مرتبه
بیشترین: ۴۷۷۲ - ۱۴/۶/۱۳۸۹

 خروجي RSS

RSS 2.0

 

صله رحم دراسلام/مرحوم احمدی میانجی

لينك ثابت (كد مطلب= 792 )                            تاريخ انتشار:  ۱۹ شهريور ۱۳۸۷                      دفعات مشاهده: 2416   
 نويسنده: اختصاصی سایت            

باسمه تعالی

 

سلسله مباحث اخلاقی

استاد اخلاق مرحوم آیه الله احمدی میانجی (ره)

 

صله کنید ، به قهر گوش نکنید برید خانه های همدیگر ، گاهی شیطان مخصوصاً سعی دارد بین خواهرها ، برادرها ، پدر، مادر به علت چیزهای جزئی اختلاف بیندازد .

 شما برای اینکه نقش شیطان را خنثی کنید ، بلند شوید ، راه بیفتید حتی شنیدم امام راحل فرموده در مباحث  مربوط به انقلاب هم قطع رحم نکنید ، گاهی دوتابرادر در سر مسائل مربوط به انقلاب ممکن است با هم قهر کنند امام فرمودند قطع نکنید .مسائل انقلاب جای خودش را دارد ولی به قطع رحم نرسد .

البته صله رحم فرق دارد ، گاهی یک تلفن صله رحم است ، گاهی خونه هم رفتن صله رحم است گاهی نامه نوشتن صله رحم است ، گاهی احتیاج دارد به شما برطرف می کنید صله رحم است این مسائل قطع نشود ، نمی فرماید قطع نکنید می فرماید صله کنید .

 آنوقت روایات زیادی در باره صله داریم که در دنیا چه برکاتی دارد ، در روایت داریم دو تا برادر رفتن مدینه در راه با هم دعوا کردند . یکی خدمت حضرت امام صادق علیه السلام رسید فرمودند : تووبرادرت در بین راه با هم دعوا کردید ؟ بواسطه همین دعوا کردن و قهر کردن عمر هر دو تون کوتاه شد ، منتها چون تو در بین راه نسبت به خاله ات صله کردی ، جبران کرد اما داداشت از این سفر بر نمی گردد .

حتی صله رحم طول عمر می آورد ، نعمت را فراوان می کند در روایت داریم بسا فامیل هائی داریم که    این ها آدم های خوبی نیستند ، با خدا میانشون خوب نیست ، ولی چون صله رحم دارند ، خدا در دنیا نعمتشان را قطع نمی کند با رفاه زندگی می کنند . ولی و ای بسا برادران خوب و مذهبی با هم قهرند ، سالها همدیگر را نمی بینند ، خونه همدیگر نمی روند ، هر کدامتان جلوتر رفتید ، آقائی مال اون کسی است که جلوتر رفته ، اشخاصی که با شما قهر می کنند شما صله کنید ، برید اعتنا نکنید به این قهر ها شما هر چه می توانید صله کنید ، بی اعتنایی شما به قطع کردن طرف ، پیش خدا مطلوب است ، خوب نیامد با ز هم بروید ، نیامد باز هم بروید ، بروید ، صله کنید ، دعوت کنید نمی آید شما بلند شوید بروید در خونه او

دو نفر از دوستان من در تهران سالها بود قهر بودند ، نشد اینها را خونه همدیگر ببریم ، یکی گرفتار شد مریض شد او یکی مردانگی کرد پاشد آمد دیدن این ، این طرف یعنی آقای مریض بقدری مایه خجالتش شده بود آخر بدو بیراه را این گفته بود .

در دعای مکارم  الاخلاق هست که خدایا به من توفیق بده با آنهائی که قطع کرده اند صله کنم ، هنر این است هنر نیست که با کسی صله کرده ، صله کنی ، با بد اخلاق باید خوش اخلاق بود ، با بدرفتار باید خوش رفتاری کرد.

 این را لابد زیاد شنیده اید که امام سجاد علیه السلام از مدینه به سوی مکه با کاروانی ناشناخته روانه شد ، و حضرت هم تنها بود اینها دیدند که این آقا خیلی حرف شنو است ، این گفت آقا لطفاً به شتر من هم علف بده یک خورده ، گفت آقا این پیراهن خودت را که می شوری پیراهن من را هم بشور گفت آقا به من آب بده ، این آقا شد خادم ،، اینها همه لم دادند ، یکی از منزل ها فردی از کاروان دیگر وضع را دید ، دید همه لم داده اند امام سجاد کار می کند گفت این چه وضعی است که درآورده اید آیا این آقا را می شناسید؟ ، گفتند مگه این آقا کیه؟ ، گفت این امام سجاده ، خیلی شرمنده شدند .آمدند آقا چرا باما چنین کردی ، فرمودند بعد از این هم اگر تا مکه با هم همینجور رفتار نکنید از شما جدا می شوم ، فرمود نمی خواهم به خاطر رسول خدا تحمیل بر دیگران شوم .

با بداخلاق ها خوب بودن ، با قطع کننده ها صله کردن درست است . بخصوص اگر ارحامتون فقیر است ندارد بروید سر سفره آنها بنشینید ، به آنها کمک هم بکنید ، بروید سر بزنید ، صله کنید .

 

 

  ارسال خبر به پست الكترونيك

تصوير روز


 عزم ملی برای همت مضاعف و كار مضاعف

 

محل درج تبليغات  

 نظرات شما:

 

 نام
 پست الكترونيك:

نظر :

 


آخرين به روز رساني:  دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹ | زمان بارگزاري صفحه:  0.0938 ثانيه

 

© كليه حقوق اين مجموعه طبق قوانين نرم افزاري متعلق به ايلام نيوز - پايگاه خبري و تحليلي مي باشد.